Автоклав гвинтовий 16 банок 0,5 л - фото 1
Автоклав гвинтовий 16 банок 0,5 л - фото 2
Автоклав гвинтовий 16 банок 0,5 л - фото
Автоклав гвинтовий 16 банок 0,5 л - фото

Автоклав гвинтовий 16 банок 0,5 л

АБ-16
3 350 грн

Автоклав для домашнього консервування – це прилад, що дозволяє стерилізувати продукти при високій температурі та високому тиску. Вміщує 16 банок на 0,5. Без термометра. 

Автоклав побутовий газовий на 16 банок

Місткість: на 0.5 л-16 банок

Автоклав для домашнього консервування – надійний прилад, що дозволяє стерилізувати продукти за високої температури та високого тиску. Використовуючи його, можна легко досягти температури 120 градусів, у той час як приготування консервів за допомогою звичайної каструлі та газової плити виконується за нормальної температури близько 95 градусів. Це гарантує більш якісну обробку продуктів харчування в автоклаві та сприяє покращенню смакових характеристик страв, що готуються.

Йде без термометра. Контролюється за манометром, опис викладено в інструкції.

Заводський автоклав, виробництво. Комплектація-манометр, ніпель, спускний клапан. Закручується за допомогою хрестовини (гвинтова закрутка).

Характеристики

Місткість: на 0.5 л-16 банок;
Робочий тиск, МПа – від 0,4 до 0,45;
Температура стерилізації, °С - 113...120;
Встановлений термін служби установки, років (із заміною гумотехнічних виробів та відновленням лакофарбового покриття), не менше - 15;
Тиск відкриття запобіжного клапана, МПа - 0,5 (+0,05);
Тиск закриття запобіжного клапана, МПа - 0,45 (+0,05);
Комплектація: запобіжний клапан, манометр.

Виробник: Україна (Вінниця)

РЕЦЕПТИ ПРИГОТУВАННЯ ТУШЕНКИ В АВТОКЛАВІ

«Куриця у власному соку»

Курку обробити на порційні шматки, розміром приблизно 40x60мм (або довільно), промити під проточною водою, віджати, помістити в ємність, посолити, витримати 10-15 хв. На дно 1л. банки покласти 3-4 шт. чорного перцю, 1 смг. запашного перцю, скласти щільно просолені порційні шматки в банку (1 см від верху!), Закатати. Стерилізувати 90 хв. при тиску 0,45 мПа.

Також можна приготувати інше м'ясо: свинину, яловичину, крольчатину, баранину.

«Риба натуральна»

Добре підійде річкова дрібниця чи інша (річкова, морська) риба. Розтрощену рибу без голови, плавників, хвоста промити. Маленьку - повністю, більше розділити на шматки, скласти в ємність, посолити, витримати 5-10 хв. на дно 0.5л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу (1см. від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. при тиску 0,45 мПа.

" Риба з овочами"

1 кг. цибулі, 1 кг. моркви, 2 кг. помідор, 400 г рослинної олії, 200г. цукру, 3 ст. л. солі, 2 кг. риби.

Овочі вимити, цибулю, помідори дрібно нашаткувати, моркву ~ на велику тертку, потрошену рибу без голови, хвоста і плавників обробити порційно. Всі компоненти скласти в ємність, перемішати з сіллю, цукром, олією (якщо риба жирна, олії можна брати в меншій кількості), витримати 15 хв. На дно 0.5л.банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу з овочами (I см від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. при тиску 0.45 мПа (якщо риба не має великих кісток, то час стерилізації можна скоротити до 45 хв. при тому ж робочому тиску)

«Пічнковий паштет»

2 кг. м'яса (яловичина чи нежирна свинина), 1.3 кг. печінки, 2 кг. сала, 6 шт. яєць, 600г. цибулі, 3 ст. л. солі. Всі компоненти перекрутити на м'ясорубку, додати яйця, перемішати, витримати 10-15 хв. Розкласти щільно 0.5 л. банки (1 см. від верху банки!), закатати. Стерилізувати 120 хв. при тиску 0.45 мНа.

Смачного! 

Тип
Газовий
Підтип
Гвинтовий